רכיבים
- 2 שקיות (400 גרם) קמח תופח לפסח "מאסטר שף"
- 1 מיכל שמנת חמוצה
- 1 ביצה
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- ביצה טרופה להברשה
אופן הכנת לחמניות כשרות לפסח:
מתכון ל-15 לחמניות
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, מלבד הביצה הטרופה, עד לקבלת בצק רך ואחיד.
3. יוצרים מהבצק עיגולים בגודל כדור פינג פונג, ומסדרים בתבנית במרווחים שווים.
4. מברישים את כדורי הבצק בביצה טרופה, וניתן לפזר מעל מלח גס / אורגנו / תימין / רוזמרין.
5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.
אז מה מיוחד בקמח התופח של 'מאסטר שף'?
הקמח התופח לפסח בהשגחת הרבנות ירושלים, מבוסס על עמילן טפיוקה במרקם דק, בתוספת קמח מצה. הקמח קל לעבודה, ללא טעמי לוואי ומבטיח תוצאות מעולות.
מחירו של הקמח - 6.90 שקלים וניתן להשיגו ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.