מתכונים לפסח 2016

מתכון לגעפילטע פיש כשר לפסח

הכנת הגעפילטע פיש בפסח שונה מימות השנה, אז איך מכינים את המנה המסורתית הזו בחג, בלי לוותר על הטעם? הנה מתכון לגעפילטע פיש כשר לפסח - קציצות קרפיון טעימות שיפארו את סעודת החג שלכם (מתכונים לפסח, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ק"ג דג קרפיון
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 כפות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 3 כפיות סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כפות קמח מצה או קמח תפוחי אדמה - לנוהגים לא לאכול שרויה

אופן הכנת געפילטע פיש כשר לפסח:

1. במעבד מזון, טוחנים את הדג ומעבירים לקערה.

2. קוצצים בצל אחד לקוביות גדולות, מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה. מעבירים את הבצל המטוגן למעבד מזון, וטוחנים. מוסיפים את הדג הטחון, קמח המצה / קמח תפו"א והביצים, טוחנים יחד בפולסים קצרים, עד לאיחוד. מתבלים ומערבבים היטב בכף.

3. מקלפים וחותכים את הבצל השני לפרוסות דקות. מניחים בתחתית סיר עמוק את פרוסות הבצל ועצמות הדג שנותרו, ממלאים במים ומביאים לרתיחה.

4. יוצרים קציצות עגולות מהעיסה, מורידים בזהירות למים החמים ומבשלים במשך 3 שעות על אש בינונית.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
את הדג לטחון עם העור והעצמות סטייל ירושלמער? או להפריד את העצמות לפני הטחינה ולהניח בתחתית הסיר?
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות