לכל אחד צריך להיות ב'שלוף' טריק לאירוח, אז הנה אחד כזה שתשמחו לאמץ: הזמנתם אורחים לארוחת ערב? גם אם אתם לא מתכננים תפריט מסעיר, הנה דרך פשוטה וקלה להרשים אותם ולהגיש ספגטי כמו שף או כמו שקוראים לזה בעגה המקצועית - לְצַלְחֵת.
מה צריך? מזלג בשר, כף וספגטי מוכן.
1. נועצים את מזלג הבשר במרכז ערימת הספגטי, ומסובבים, עד שמנה מכובדת מצטברת על המזלג.
2. בעזרת כף, מרימים את המזלג על תכולתו, ובזהירות ממקמים אותה על צלחת, ומשחררים את המזלג.