אם אתם מחובבי הפאי והפשטידות בוודאי קרה לכם פעם או שתיים שתכננתם לאפות פשטידת מופת והתוצאה הייתה מביכה עד בלתי אכילה. החלק הטריקי באפיית בצק פאי, הוא שמירה קפדנית על בצק אחיד וחלק, למרות הגושים שנוטים להיווצר.
המעצב קית נילסון החליט למנוע אחת ולתמיד את שברון הלב של הקלתית המאתגרת, ופיתח מערוך מיוחד עשוי טפלון ואלומיניום, השומר על טמפרטורה קרה הנחוצה לבצקים אלה, מבנה המערוך מסייע לרידוד קל, ופין הקבוע במערוך יוודא שרידדתם את את הבצק לגודל הרצוי.
המערוך הייחודי מגיע בצבעים שחור, כסוף, ורוד וכחול.