זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס (200 גרם) קוסקוס
- 1/2 בצל סגול, קצוץ
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית כוסברה יבשה
- 2 כפות שקדים מולבנים קלויים וקצוצים
אופן הכנת קוסקוס לבנוני אפוי בתנור לצד מרק פיקנטי:
1. מחממים את התנור ל-110 מעלות.
2. בתבנית פיירקס חסינת אש, מערבבם יחד את הקוסקוס, הבצל, השמן והתבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את התבנית ואופים במשך 10 דקות.
3 מערבבים במזלג את הקוסקוס במשך 3 דקות, מפזרים מעל את השקדים ומגישים לצד מרק חרירה מרוקאי או מרק פיקנטי אחר. הנה 2 הצעות שיעבדו כאן נהדר: