מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

קוגל פינת מאק אנד צ'יז: השפית מורן פינטו עם מתכון לפשטידת אטריות וגבינות מקטגוריית "לערבב ולתנור". כמה קל, ככה טעים (מתכונים, אוכל)

|
6
| כיכר השבת |
פשטידת אטריות וגבינות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות דקות, מבושלות ומסוננות
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות גבינה צהובה מפוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.

2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כשעה, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
אפשר להכין גם עם ספגטי ? במקום אטריות...
5
למה אין תשובות לשאלות שאנשים שואלים ?
4
כן גם ספגטי במקום. או כל סוג פסטה אחר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות