זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 350 גרם פסטה מחיטה מלאה
- 1 כף שמן זית
- חופן עגבניות שרי, חצויות
- 2 כפות רוטב פסטו
- תוספות אפשריות: 1/2 כוס קוביות מוצרלה, 1/2 כוס צנוברים ועלי בזיליקום טריים
אופן הכנת פסטה מחיטה מלאה ברוטב פסטו:
>> מתכון להכנת רוטב פסטו ביתי מנצח
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה בסיר מים מומלחים היטב.
2. לאחר הבישול, מסננים את הפסטה, מוסיפים את רוטב הפסטו ושמן הזית ומערבבים היטב לציפוי מלא.
2. בקערה גדולה, מערבבים בעדינות את הפסטה עם חצאי עגבניות השרי, קוביות המוצרלה והצנוברים ומקשטים בעלי בזיליקום טריים. מגישים מיד.