![שניצל עוף קראנצ'י במיוחד](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/10/02/9f1d7150-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h667_w1000.jpg)
![שניצל עוף קראנצ'י במיוחד](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2014/10/02/9f1d7150-033d-11ef-bda2-67c3ab9302bb__h667_w1000.jpg)
רכיבים
- 1 ק"ג חזה עוף פרוס
- 1 כוס פירורי לחם
- 3 ביצים
- 1 כף חרדל
- 1/2 כוס קמח
- מלח
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד:
רגע לפני: החכמה בהכנת שניצלים מושלמים היא שהם יוצאים פריכים וקארנצ'ים, אך לא יבשים. מתכון מושלם להכנת שניצל עוף קראנצ'י במיוחד. אפשר להכין כמות מראש, להקפיא ולהפשיר לפני הארוחה.
• כדי שהשניצלים יהיו מוכנים ביעילות והכי פחות לכלוך, מסדרים 3 צלחות לצד הכיריים:
- בצלחת אחת, שמים את הקמח.
- בצלחת השנייה (מעט עמוקה) טורפים את הביצים ומערבבים יחד עם החרדל.
- ובצלחת שהכי קרובה למחבת מערבבים את פירורי הלחם והמלח.
• מקמחים את נתח חזה העוף בקמח, מטבילים בבלילת הביצים ומצפים משני הצדדים בפירורי לחם.
• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת רחבה וכבדה, וכשהשמן חם מאוד מטגנים בו את השניצלים, עד להשחמה. הופכים פעם אחת.