זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 850 גרם שעועית לבנה משומרת, מנוקזת ושטופה
- 1/4 כוס עלי אורגנו טריים
- 1/4 כוס פטרוזיליה
- 3 שיני שום
- 1/4 כפית מלח
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים, מחולקת לשניים
- גרידת לימון, להגשה
אופן ההכנה:
1. מניחים את השעועית בקערת הגשה בינונית.
2. בבלנדר, משלבים את האורגנו, הפטרוזיליה, השום, המלח והשמן. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק. מזלפים את הרוטב מעל השעועית ומוסיפים רבע כוס מהשקדים.
3. מגישים את הסלט ועליו השקדים הנותרים וגרידת הלימון.