זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 חבילת פסטה צדפים, מוכנה (לפי הוראות היצרן)
- 1 זוקיני גדול, פרוס
- 4 ענפי מנגולד (עלי סלק), קצוצים דק
- 1 בצל לבן גדול, קצוץ דק
- 1 כוס גרגירי חומוס, משימורים
- 3 שיני שום, פרוסות
- מלח ופלפל
- 1 לימון
- שמן - לטיגון
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הזוקיני ומערבבים יחד. לאחר 3 דקות מוסיפים את עלי המנגולד. מתבלים וסוחטים פנימה את הלימון. מוסיפים את הפסטה והחומוס ומתבלים שוב במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד ומגישים חם.