זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 500 גרם עוף טחון / פרגיות טחונות
- 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
- 10 עלי נענע, קצוצים דק
- מלח ופלפל שחור
- 2 כפות שמן + עוד, לטיגון
להגשה:
- לחמניות המבורגר
- 1 עגבניה, חתוכה לפרוסות
- טבעות בצל סגול
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את העוף / הפרגיות, הבצל והנענע. מתבלים ולשים. מוסיפים את השמן ולשים עוד כמה דקות יחד. יוצרים קציצות בגודל הלחמניה.
2. מחממים היטב מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות מכל צד כ-4 דקות, או עד להזהבה טובה.
3. מורחים על הלחמניה מיונז. מניחים מעל את הקציצה, העגבניה והבצל. סוגרים ומגישים.