מוס שוקולד פרווה - ללא ביצים
פשוט ומהיר הכנה, אבל נראה מליון דולר.
קציפת חלבה מתוקה עם אגוזים
יש לה לוק מרשים, אבל קל מאוד להכין אותו, גם סמוך מאוד לשבת, והקצפת מניבה כמות מכובדת שתספיק לכולם.
קציפת דבש
אחרי שמכינים קצפת תוצרת בית, מבינים כמה זה עדיף על פני התחליפים עשירי הכימיקלים מהסופר. והנה אחת כזו, מינוס קלוריות מיותרות של סוכר מעובד.
קרם טופי עשיר
הוספנו לקרם הטופי המפורסם מרכיב מפתיע, החלפנו את השמנת המתוקה בקצפת צמחית, והרי המסקנות: בפרווה הקרם יוצא אפילו מוצלח יותר.