זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 אבוקדו בשל גדול או 2 קטנים, מקולף
- 2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
- 1/4 כוס חלב שקדים
- 1-2 כפיות סירופ מייפל
- 1 כפית תמצית וניל
- פירות טריים לקישוט
אופן הכנת מוס שוקולד צמחוני:
1. בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים למרקם חלק. מידי פעם עוצרים, מגרדים את דפנות הקערה וממשיכים לטחון. מוסיפים יותר חלב שקדים אם התערובת סמיכה מדי.
2. שומרים בכלי אטום במקרר, מניחים על השיש 10 דקות לפני ההגשה, מחלקים לכלים אישיים, מפזרים מעל פירות טריים ומגישים.