זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 8 שוקי עוף
- 3 בצלים סגולים, פרוסים לטבעות
- 5 כפות שמן זית
- 15 עגבניות שרי
- 2 כפות רכז רימונים
- 10 שיני שום, קלופות
- מלח
אופן הכנת עוף ברוטב רימונים ובצל סגול:
1. בסיר רחב, מחממים את השמן ומטגנים את העופות עד להזהבה קלה מכל הצדדים.
2. מוסיפים לסיר את טבעות הבצל, עגבניות השרי ושיני השום בשלמותן. מנערים את הסיר, כך שהמרכיבים יתערבבו יחד.
3. מתבלים במלח, יוצקים על הכל 1/2 כוס מים בלבד ומוסיפים את רכז הרימונים.
4. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. מגישים על מצע אורז לבן.