לקציצות הבשר:
- 500 גרם בשר טחון טרי מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית תבלין תערובת קציצות מזרחי או תערובת של כורכום, כמון ופפריקה
- 1 בצל, קצוץ דק דק
- צרור כוסברה, קצוצה דק
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
- 8-12 תחתיות ארטישוק קפואות או טריות
לרוטב:
- 3 כפות שמן
- 1 בצל, קצוץ
- 4-5 שיני שום, פרוסות
- צרור כוסברה, קצוצה
- צרור סלרי, קצוץ
- 1 כפית תערובת קציצות מזרחי
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 200-300 גרם אפונה
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים לעיסה אחידה את הבשר, הבצל, הכוסברה, הביצה, פירורי הלחם, תערובת התבלינים, מלח ופלפל שחור. יוצרים מהעיסה 8-12 קציצות בגודל שיתאים לקוטר של תחתיות הארטישוק וממלאים כל תחתית בקציצת בשר.
2. בסיר רחב ונמוך, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום, הסלרי, הכוסברה, תערובת התבלינים, מלח ופלפל שחור ומטגנים במשך 2 דקות.
3. מוסיפים את האפונה ויוצקים לסיר מים בגובה של עד 5 ס"מ.
4. מסדרים בסיר את תחתיות הארטישוק הממולאות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 50 דקות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!