זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 כוסות גרגרי תירס משימורים, מסוננים
- 100 גרם גבינת קשקבל
- 100 גרם גבינה צהובה מפוררת
- 1 קופסת קוטג' 9%
- 3 כפות שמן
- 4 ביצים
- 1/2 כוס קמח, מנופה
- 1 אבקת אפייה
- מלח ופלפל לבן
- קמח תירס
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי הפשטידה (מלבד קמח התירס) לפי סדר הופעתם במתכון.
3. מפזרים בתבנית שכבה דקה של קמח תירס, יוצקים מעל את תערובת הפשטידה, משטחים ליישור החלק העליון ואופים במשך 40 דקות.