זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 תפוחים אדומים
- 1-2 כפיות קינמון
- 1-2 כפיות סוכר
- שמן
אופן ההכנה:
1. מוציאים את ליבת התפוחים ופורסים אותם לעיגולים שלמים דקים ככל האפשר - ניתן להיעזר במנדולינה.
2. מעבירים את פרוסות התפוחים לקערה גדולה, מתבלים בסוכר וקינמון ומערבבים היטב לציפוי מלא.
3. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה משומן קלות ומסדרים עליה בשכבה אחת צפופה ומסודרת את כל פרוסות התפוחים.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-90 מעלות במשך שעה-שעה וחצי או עד שפרוסות התפוחים יבשות אך עדיין רכות. מצננים לגמרי לפני שמאחסנים בכלי אטום בטמפרטורת החדר, עד 4 ימים.