זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 כוסות פירורי ביסקוויטים
- 6 כפות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
- 3 כוסות שברי שוקולד לבן, מומס בבן מארי / במיקרוגל
- סוכריות צבעוניות, לקישוט
אופן ההכנה:
מתכון ל-20 טראפלס
1. בקערה, מערבבים את פירורי הביסקוויטים עם הגבינה עד לקבלת תערובת שניתן לעצב איתה.
2. יוצרים מהתערובת כ-20 כדורים בגודל שווה, ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. טובלים כל כדור בשוקולד המומס, ומחזירים לתבנית. לפני שהשוקולד מתקשה, מפזרים מעל סוכריות צבעוניות. מעבירים את התבנית למקרר כדי שהכדורים יתייצבו. שומרים בקירור עד להגשה.