רכיבים
- 226 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות יין אדום יבש
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס שמנת מתוקה / שמנת צמחית
- אבקת קקאו לציפוי
אופן הכנת טראפלס שוקולד ויין אדום:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים, מלבד השמנת המתוקה ואבקת קקאו, ומניחים בצד.
2. בסיר קטן על אש בינונית, מחממים את השמנת המתוקה עד שהיא מתחילה לבעבע, תוך בחישה לעיתים קרובות. יוצקים את השמנת החמה על המרכיבים שבקערה.
3. מערבבים את תכולת הקערה עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה.
4. יוצקים את בלילת השוקולד לתבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ ומעבירים למקרר לשעתיים.
5. בעזרת כפית גלידה או כפית קטנה, גורפים גושים קטנים מהשוקולד שהתייצב ומגלגלים כל אחד לכדור.
6. מגלגלים את הכדורים באבקת הקקאו, מסדרים בקופסה יפה ומשגרים לאנשים שאתם אוהבים כמשלוח מנות (או מחסלים את הכל בעצמכם - האופציה המועדפת עלינו).