זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 כפיות אבקת קקאו כהה לא ממותקת
- 4 כפיות סוכר
- 1/4 כוס יין אדום
- 1 כוס חלב
- קורט מלח
אופן הכנת שוקולטה חמה עם יין אדום:
1. בקערה, מערבבים את הקקאו עם הסוכר והמלח עם 3-4 כפיות חלב, עד לקבלת תערובת שוקולד סמיכה.
2. יוצקים על התערובת את שאר החלב, מערבבים היטב ומוסיפים את היין - אם רוצים להפחית את רמת האלכוהול, מרתיחים את היין על אש נמוכה לפני השימוש.
3. מעבירים הכל לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים חם לכוס אחת או שתיים וניתן להוסיף מעל מרשמלו / קצפת ושבבי שוקולד או אגוזים.