הרימו את היד אם אתם כאלה שלא פותחים את היום בלי קפה קר (טוב, גם את הצהריים. והערב). מה שאתם לא יודעים זה שחוץ מקוביות קרח, יש מרכיב נוסף שיכול לשדרג משמעותית את הקפה הקר שלכם שאגב האמריקאים קוראים לו "אייס קפה".
מה צריך? קפה נמס במים, קוביות קרח ושוקו איכותי - כזה שקונים בשקית / בקבוק.
מניחים כמה קוביות קרח בכוס גבוהה, יוצקים מעל בכמויות שוות את הקפה הקר והשוקו. מערבבים היטב, ושותים מיד - הדבר הזה פשוט מושלם.
אז למה זה כל כך טעים? במקום סתם חלב, הוספנו שוקו ובמקום האספרסו, הוספנו קפה נמס והחלופות הלכאורה מינוריות האלו הפכו את הקפה הקר למוקה בטעם עשיר וקרמי שמזכיר מעט מילקשייק נמס.