מה צריך? אבטיח, מקדחה וברז חבית קטן (ניתן להשיג בחנויות לבית וחומרי בניין).
1. מסירים את שני קצותיו של האבטיח - קצה אחד רק "מגלחים", כדי לגרום לאבטיח לעמוד יציב, מהקצה השני חותכים יותר, כך שהחלק האדום יתגלה.
2. בעזרת כף גלידה או כל דרך אחרת שתמצאו נוחה, מרוקנים את האבטיח מתוכנו ומעבירים לקערה.
3. קודחים חור בחלק התחתון של האבטיח, תוקעים את הברז בחור, ומתקינים אותו היטב. דואגים שהברז יהיה סגור, והמיץ לא יישפך חלילה.
4. במעבד מזון, טוחנים את כל "בשר" האבטיח. ניתן להוסיף 1/2 כוס וודקה ו-1/3 כוס סירופ מתוק, עד לקבלת מיץ חלק. מעבירים את המיץ למקרר לחצי שעה, יוצקים את המיץ לחבית, ורצים לקרוא לכולם.