"הילדים שלי לא יאכלו ירקות ישירות מהצלחת" מעידה עורכת הבלוג hello, Wonderful (מזדהים?), "אז אנחנו טוחנים אותם לשייקים ומיצים. ואין כמו האיגלו הטעימים האלה כדי לגרום להם לאכול בריא. הם מרעננים וקלים להכנה, ומעולים כחטיף בריאות".
ציוד נדרש:
מעבד מזון או מוט בלנדר, שקיות שקופות צרות וארוכות לאריזה. אם לא השגתם כאלה, תוכלו להכין בעצמכם משקית ניילון יציבה שגוזרים באמצע ומהדקים את הקצוות הפתוחים בעזרת סלוטייפ.
איגלו סלק + פירות יער
טוחנים 1/2 כוס מיץ סלק עם 1 כוס פירות יער קפואים, עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים לשקיות האיגלו ומעבירים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
איגלו תפוז + אננס + תרד
טוחנים 1/2 כוס מיץ תפוזים + 1/2 כוס אננס קפוא + 1 כוס עלי בייבי תרד שטופים, עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים לשקיות האיגלו ומעבירים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
איגלו מנגו + אננס + תפוז
טוחנים 1/2 כוס אננס קפוא + 1/2 כוס קוביות מנגו קפוא + 1/2 כוס מיץ תפוזים, עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים לשקיות האיגלו ומעבירים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.
איגלו גזר + אננס
טוחנים 1/2 כוס מיץ גזר + 1/2 כוס אננס קפוא, עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים לשקיות האיגלו ומעבירים למקפיא למשך 4 שעות לפחות.