במסגרת רצף של ניסוי וטעימה, עלינו על מרכיב סודי שלוקח את כוס השוקו הבנאלי והרגיל לשלב הבא והופך אותו לפשוט - מושלם.
מה צריך? כוס שוקו חם מוכן (קקאו + סוכר + מים חמים + חלב) וכף חמאת בוטנים.
מכאן זה ממש פשוט: מערבבים את כף חמאת הבוטנים בכוס השוקו המוכן. בשלב זה, המשקיעים יכולים להוסיף לכוס קצפת, כמה קוביות מרשמלו, שבבי שוקולד, אגוזים או כל דבר אחר שעולה על דעתכם.
התוצאה: משקה שוקו סמיך ולוהט. ואם להיות ספציפיים, זה קצת מרגיש כאילו אתם שותים חטיף שוקולד משובח.