זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 תפוחים אדומים גדולים
- 2 מקלות קינמון
- 1 מקל וניל (לא חובה)
- 4 כפות סוכר חום
- 4 כוסות מים
אופן הכנת סיידר תפוחים:
1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות.
2. מבשלים את קוביות התפוחים בסיר קטן, יחד עם 4 כוסות המים והתוכן הפנימי של מקלות הקינמון. בשלב זה, ניתן לחצות לשניים את מקל הווניל, לרוקן את תוכנו לסיר ולהכניס גם את המקל עצמו.
3. מביאים לרתיחה, מוסיפים את הסוכר (ניתן להוסיף או להפחית, בהתאם למתיקות הרצויה).
4. מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, ומבשלים במשך 20 דקות, עד שהתפוחים מתרככים.
אופן ההגשה: יוצקים לכוסות הגשה, ובגרסה למבוגרים, ניתן להוסיף מעט וויסקי או רום.