

רכיבים
- 8 תפוחים בינוניים מסוג גראנד
- 1 כוס קמח
- 1/2 חבילת מרגרינה
- 1/2 כוס סוכר לבן
- 1/4 כוס סוכר חום
- 25 גרם שקדים פרוסים
- אבקת סוכר לקישוט (לא חובה)
אופן ההכנה:
רגע לפני: את קינוח קראמבל התפוחים ניתן להגיש בכמה דרכים, וכל וריאציה מקובלת עלינו, כל עוד היא לא פוגעת בטעם המופלא שלו. המתכון הזה מציג שתיים מהן: אפיה של קראמבל התפוחים בתבנית אחת, וחלוקה לפרוסות אישיות לצד כדור גלידה, או אפיה בתבניות אפייה אישיות לכל סועד.
• מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
• מקלפים את התפוחים, מוציאים את הליבה ופורסים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
• מסדרים את פרוסות התפוחים בקומות בתבנית מרובעת או תבניות אפיה קטנות מסוג פיירקס.
• לשים לבצק את הקמח, הסוכר, השקדים והמרגרינה. התוצאה צריכה להיות בצק במרקם פריך ומתפורר. מפוררים את הבצק מעל פרוסות התפוחים.
• מכניסים לתנור שחומם מראש לאפיה במשך 35 דקות, או קצת יותר, עד שהפירורים משחימים.
אופן ההגשה: ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ומעט שקדים קלופים. מגישים חם
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!