

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- חבילת עלי סיגר
- כוס שקדים
- כוס בוטנים
- כוס אגוזי לוז או מלך
- 1-2 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות סילאן
- חופן צימוקים
אופן ההכנה:
במעבד מזון, טוחנים את כל האגוזים יחד.
מערבבים בקערה את התערובת עם סוכר וצימוקים, ואז את החלבון והסילאן.
מערבבים הכל היטב יחד ומניחים בכל עלה מעט בקצה.
מקפלים את הבצק מעט מצד ימין ושמאל ומגלגלים לסיגר דק ומהודק.
סוגרים בהדבקה של קמח ומים בקערה ביחד 1:1 ומניחים בצד.
אחרי שכל הסיגרים מגולגלים, מחממים שמן עמוק ומטגנים היטב עד הזהבה טובה.
מגישים לצד גלידת וניל עם טחינה וסילאן.