מצרכים למוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים
לעוגיות:
1 כוס חמאת בוטנים חלקה או עם שבירי בוטנים
2 ביצים
1 כוס קמח לבן
1 כוס סוכר חום
למוס שוקולד:
1 מיכל ריץ׳
1 מיכל ריץ׳ קפה
200 גר׳ שוקולד מריר איכותי
1 פודינג וניל או ריבת חלב
אופן הכנת מוס שוקולד וקרנצ' של חמאת בוטנים
מערבבים את כל החומרים יחד,משטחים על תבנית של תנור אפיה, ואופים 10-12 דק׳ בחום בינוני, מצננים, וטוחנים במעבד מזון לפירורים אחידים
בבן מארי ממיסים שוקולד לתוך הריץ׳ קפה עד קבלת תערובת אחידה, ומקררים מעט.
בקערה יבשה מקציפים ריץ׳ עם פודינג לקרם יציב,
מערבבים את קערת השוקולד עם קערת הקרם לתערובת אחידה,
בכל כוסית מניחים 2 כפות פירורים ומעל שופכים את מלית המוס, ומניחים מעל שוב מהפירורים
מכניסים להקפאה לפחות ל3 שעות לפני ההגשה