זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- ½ כוס מקרוני
- ¼ כוס שמנת מתוקה
- ½ כוס גבינת צ'דר מגורדת
- ¼ כוס גבינת צ'דר לבנה מגורדת
- ½ כף חמאה לא מלוחה
- קורט פלפל קאיין
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
1. מניחים את הפסטה בספל גדול ושופכים פנימה ½ כוס מים.
2. מבשלים במיקרוגל בחום גבוה, במשך 3 דקות. מוציאים את הספל ומערבבים את המקרונים. מחזירים את הספל למיקרוגל ומבשלים כ-2 דקות נוספות. חוזרים על סיבובים של 2 דקות, תוך ערבוב אחרי כל אחד, עד שהמקרונים רכים.
3. כשהמקרונים מבושלים, שופכים פנימה את השמנת, הגבינות והחמאה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מתבלים בקאיין, מלח ופלפל. מגישים מיד.