זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה
רכיבים
- 1 חבילת פסטה ארוכה
- 1 בצל, קצוץ
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 כף שמן זית
- 2 כוסות ציר עוף או מים + מעט אבקת מרק
- 1 בקבוק שלם (750 מ"ל) יין אדום
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, מניחים את הפסטה, הבצל הקצוץ, השום והשמן, יוצקים על הכל את ציר העוף או המים ומעל מרוקנים את כל בקבוק היין.
2. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ומידי פעם מערבבים. לאחר הבעבוע הראשוני, מנמיכים מעט את הלהבה, מערבבים ומסירים מהאש. מגישים מיד, חם.