מתכון לכפיתות טוניסאיות שאפשר לאכול בפיתה או עם קוסקוס

כששבת נכנסת מאוחר כל כך, צריך לדאוג לארוחה טובה ומשביעה ביום שישי. הקציצות הנהדרות האלה סוגרות לכם פינה: מתכון לכפיתות טוניסאיות שאפשר לאכול בפיתה או עם קוסקוס. גם אם אתם לא טוניסאים, תרגישו בטעם ילדות נוסטלגי נפלא (מתכונים, אוכל)

כפיתות טוניסאיות (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 תפוחי אדמה, מגורדים
  • 3 בצלים, מגורדים
  • פרפר חזה עוף, קצוץ
  • 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות
  • מלח ופלפל שחור
  • קמצוץ קינמון
  • 1 כפית תבלין קציצות
  • 1 כפית פפריקה בשמן
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 3 ביצים
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • צרור כוסברה, קצוצה דק
  • 2 ענפי שמיר, קצוצים
  • 1/2 כוס סולת או קמח תירס

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, לשים בידיים את כל המרכיבים לעיסה אחידה.

2. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, יצרים קציצות בגודל שווה מהעיסה וכשהשמן חם, מטגנים עד להשחמה יפה משני הצדדים.

הכי טעים להגיש את הקציצות כשהן חמות מאוד בתוך פיתה עם מטבוחה חריפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
אפשר לאפות במקום לטגן?
7
יואוווו זה טעיםםם תודה שהזכרת לי את המאכל הזה
6
לשמעון 1 מתפלא עליך גם בתוניס גם בזרבה אכלו קציצות דגים או עוף או בשר. תלוי לפי הטעם. בינינו הכל טעים להפליא
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות