זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 900 גרם ירכי עוף
- מלח גס
- פלפל שחור
- 3 כפות שמן זית
- 1/4 כוס רוטב פסטו מוכן
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. שוטפים את העוף ומנערים אותו שיתייבש ככל האפשר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. בקערה גדולה, משלבים את שמן הזית והפסטו. מכניסים את העוף לקערה ומצפים היטב במרינדה.
4. מניחים את העוף על תבנית האפייה המרופדת, עם הפנים כלפי מטה ואופים במשך 20-25 דקות. לאחר מכן, הופכים את העוף ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד לבישול מלא.