זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 עוף שלם, מחולק ל-8 חלקים
- 3 ביצים, טרופות
- 2 כוסות קמח לבן, מנופה
- שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
- 2 כפות פפריקה חריפה
- 1 כפית שבבי צ'ילי גרוס יבש
- 1 כף שום גבישי
- 1 כף שטוחה מלח
- 1 כף קייג'ן
- 2 כפות שבבי בצל
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את תערובת התבלינים והשמן היטב יחד.
2. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ), ובעזרת מגבת נייר, סופחים את הנוזלים מחלקי העוף.
3. טובלים כל חלק בנפרד בביצים הטרופות ואז בקמח. מנערים את שאריות הקמח ומורידים לסיר עם השמן החם.
4. מטגנים כל חלק עד שהעוף זהוב היטב משני הצדדים.
5. מיד כשהעופות יוצאים מהטיגון, מכניסים אותם לקערה עם תערובת התבלינים ומצפים אותם היטב. מגישים מיד, חם, לצד סלט ירקות רענן.