רכיבים
- 4 פרוסות חזה עוף
- 3 כפות רוטב סויה מתוקה
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 1 כף שמן זית
- 4 ענפי בצל ירוק
- 2 כפות שומשום
- פלפל שחור גרוס
- לסלט הכרוב:
- 1/2 ראש כרוב לבן
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד
- 1 פלפל צהוב
- 1 כף שמן רגיל
- 2 כפות רוטב סויה מתוקה
- 1 כף גרעיני חמנייה קלויים
- 1 כף גרעיני דלעת קלויים
- מלח
אופן הכנת חזה עוף צלוי וסלט כרוב:
רגע לפני: חזה עוף וכרוב משתדכים יחד לארוחת צהריים ססגונית, טעימה ובריאה: מתכון להכנת חזה עוף צלוי לצד סלט כרוב רענן עם פלפל, גרעיני חמנייה ודלעת ברוטב סויה מתקתק.
1. קוצצים את הבצל הירוק ומערבבים בקערה את רוטב הסויה, כף שמן, הצ'ילי והפלפל השחור. משרים את נתחי חזה העוף בנוזלים שבקערה, מכסים, ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
2. מחממים מחבת פסים, וצולים עליה את חזות העוף במשך 4 דקות מכל צד. תוך כדי צלייה, יוצקים על נתחי העוף את שאריות המשרה.
3. מעבירים לצלחת, ומפזרים מעל שומשום.
הכנת סלט הכרוב:
• חותכים את הכרוב והפלפל לרצועות דקות ומערבבים בקערת הגשה עם הגרעינים.
• מתבלים בג'ינג'ר, שמן, סויה ומלח ומערבבים היטב.
אופן ההגשה: מגישים את חזה העוף חם, לצד מספר כפות של סלט הכרוב הטרי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!