זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
- 1/2 כוס אבקת קקאו
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה
- 100 גרם שוקולד צ'יפס
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם הקקאו, הסוכר, המלח והשמן.
2. מוסיפים את הביצים וטורפים הכל יחד בעזרת מטריפה ידנית עד שהביצים נטמעות היטב.
3. מערבבים פנימה את אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעה.
4. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל שווה ומגלגלים אותם באבקת סוכר.
5. מועכים קלות את הכדורים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות. מצננים את העוגיות לאחר האפייה ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.