זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 220 גרם קמח
- 30 גרם שקדים לבנים טחונים (קמח שקדים)
- 2 כפות קורנפלור
- 2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג וניל
- 2 וחצי כפות אבקת סוכר
- כפית שטוחה אבקת אפיה
- 200 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל החומרים בקערה ולשים היטב עד שמתקבל בצק נעים וגמיש.
2. יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4 ס״מ.
3. מניחים בתבנית המרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 160 מעלות, כרבע שעה. העוגיות לא אמורות להשתזף.
4. לאחר שהעוגיות מצטננות, מפדרים באבקת סוכר.