זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 500 גרם ביסקוויטים עגולים שוקולד
- 225 גרם ליקר קפה
- 500 גרם שמנת מתוקה להקצפה או קצפת צמחית (לפחות 32% שומן)
אופן הכנת עוגת ביסקוויטים ללא אפייה:
• מקציפים את ליקר הקפה והשמנת המתוקה לקצפת יציבה.
• על צלחת רחבה ושטוחה, ממקמים 4 רצועות רחבות של נייר אפייה.
• יוצרים שכבות: טובלים צד אחד של ביסקוויט בקצפת, ומניחים במרכז הצלחת, מסביב מסדרים עוד שישה ביסקוויטים טבולים בקצפת באופן זהה. באותה השיטה, עולים עוד קומה עד שנגמרים כל הביסקוויטים.
• מצפים את מגדל הביסקוויטים בקצפת שנותרה.
• מכניסים למקרר למשך לילה או 8-10 שעות.
• פורסים ומגישים.