מתכון בצ´יק: עוגיות קוואקר ב-10 דקות

ימי שישי כבר קצרים. קבלו מתכון זריז לעוגית קוואקר טעימות במיוחד. עשר דקות עבודה והטעם - מעדן של ממש. מומלץ

|
22
| כיכר השבת |
(פלאש 90)

ימי שישי כבר קצרים. קבלו מתכון זריז לעוגית קוואקר טעימות במיוחד. עשר דקות עבודה והטעם - מעדן של ממש. מומלץ!

חומרים

2 כוסות קוואקר מבורר (אפשר להשתמש בסוג שנמכר בקופסאות הצהובות בלי לברור)

שתי כוסות קמח

כוס סוכר חום (אפשר גם סוכר לבן)

1 חבילה אבקת אפייה

1/4 כוס יין

3/4 חבילה מרגרינה

1/2 כוס שברי אגוזים או שקדים- לבחירה

אופן ההכנה:

ממיסים את המרגרינה במיקרוגל עד שתהייה נוזלית לגמרי. בינתיים מערבבים את כל שאר החומרים בקערה. כשהמרגרינה נמסה שופכים אותה פנימה ומערבבים.

משטיחים עוגיות בתבנית ואופים בחום בינוני למשך כעשרים וחמש דקות.

מומלץ להכין כמות כפולה. העוגיות נחטפות במהירות!

ניסיתן? נהניתן? ספרו לנו!

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

22 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
בס"ד תנסו חמאה במקום מרגרינה ו-3/4 כוס סירופ מייפל! יוצא ממש מוצלח
15
חבילת מרגרינה 200 ג"ר = 3/4 כוס שמן. ברוב המקרים אפשר להחליף לפחות חצי מהכמות של המרגרינה בשמן. בבצק פריך זה יכול להפוך את הבצק לממש פירורי ואז אפשר להוסיף עוד ביצה או מים. תהיו בריאים!
14
איכס ולא אומרים איכס על אוכל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות