סועדים15
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים לסלט
- חבילת פטריות לבנות טריות 1 יחידות
- חבילה בצל ירוק 1 יחידות
- בצל סגול 1 יחידות
- גמבה 1 יחידות
- פלפל ירוק בהיר 1 יחידות
- פלפל כתום/ צהוב 1 יחידות
רוטב
- שמן 4 כף
- רוטב סויה 2 כף
- סוכר חום 2 כף
- מיונז 3 כף
לקישוט
- חצאי קשיו 200 גרם
אופן ההכנה
- ירקות: חתכו את הפטריות לפרוסות דקות, קצצו את הבצל הירוק לטבעות קטנות, חתכו את הבצל הסגול לקוביות קטנות, חתכו את הפלפלים לקוביות קטנות וערבבו את כל הירקות יחד.
- רוטב: ערבבו את כל המרכיבים בעזרת בלנדר או מעבד מזון. ערבבו עם הירקות לפני ההגשה ועטרו את הסלט עם חצאי קשיו. בתאבון!