זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים), כדאי צבעונית
- 1 חבילת אספרגוס ירוק
- פחית של לבבות ארטישוק, חצויים
- חופן עגבניות שרי, חצויות
- 100 גרם של מיני מוצרלה
- עלי בזיליקום טריים לקישוט
- שמן זית בכבישה קרה
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט מים קרים למסננת.
2. מבשלים את האספרגוס באידוי במשך כ-7 דקות וחותכים אותו לחתיכות של 1 ס"מ.
3. מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה, מקשטים עם עלי בזיליקום, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.