זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- ביצים מבושלות
- 2 כפות מיונז
- 2 כפיות חרדל
- מלח
- גרגרי פלפל שחור שלמים
- 1 גזר, חתוך לגפרורים
אופן הכנת ביצים ממולאות בצורת אפרוח:
צפו באופן ההכנה שלב אחר שלב:
1. חותכים את החלק התחתון של הביצה ליצירת בסיס, וחותכים חלק מעט גדול יותר מהצד השני - בשביל הראש.
2. מרוקנים את חלמוני הביצים לקערה, מוסיפים מיונז, חרדל ומלח, וטורפים היטב עד לקבלת קרם חלק.
3. מעבירים את הקרם לשק זילוף, ומזלפים לתוך כל ביצה.
4. מניחים מעל את החלק העליון של הביצה שחתכנו קודם.
5. לעיניים, נועצים בקרם 2 גרגרי פלפל, ולמקור, גפרור גזר. לרגליים, ממקמים 4 גפרורי גזר - 2 לכל רגל.