40 יחידות
לכדורים:
1/2צנצנת ממרח לוטוס
1 כוס עוגיות לוטוס מפוררות לגודל פירורי לחם
1 כוס שוקולד מריר גרוס דק (במעבד מזון או במגרדת)
1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
לציפוי ראשון :
300 גר שוקולד מריר או שוקולד חלב
לציפוי שני :
1 כוס אבקת קקאו כהה
אופן ההכנה:
1.לערבב היטב לתערובת אחידה את כל המרכיבים ,לגלגל לכדורים קטנים ולהקפיא לשעתיים.
2.להמיס את השוקולד המריר ולטבול בעדינות כל כדור לוטוס בשוקולד. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולצנן במקרר כשעה.
3.לטבול את הכדורים המצופים באבקת הקקאו ולשמור בקופסא סגורה במקפיא עד להגשה.