זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- ראש גדול של ברוקולי, מאודה
- 3 כפות צנוברים
- גרידת קליפה ומיץ מלימון אחד
- 2 שיני שום, מרוסקות בעזרת גב סכין
לפסטה:
- 450 גרם פסטה, מבושלת לפי ההוראות שעל האריזה
- 4 כפות שמן זית
- 1/3 כוס גבינת פרמזן
אופן הכנת פסטו ברוקולי:
1. קוצצים דק את הברוקולי.
2. מוסיפים את הצנוברים לברוקולי וקוצצים שוב. מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
3. סוחטים את הלימון על תערובת הברוקולי והצנוברים. מוסיפים את השום ומערבבים.
4. מוסיפים את הפסטה, שמן הזית, גבינת הפרמזן ומיץ מחצי לימון לקערה ומערבבים היטב. מחלקים לצלחות, מפזרים גבינת פרמזן נוספת ומגישים.