זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 כוס אבקת חרובים
- 1/2 כוס סילאן ללא תוספת סוכר)
- 2 כפות שמן קוקוס / קנולה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות חלב עזים / חלב שקדים
אופן הכנת ממרח חרובים:
רגע לפני: הבוקר הגיע, הילדים מבקשים סנדוויץ' עם שוקולד, המון שוקולד, ואתם מהססים. מה עם הבריאות? כמה מותר לשים? מסתבר שלטבע יש פתרון מעולה: מתכון לממרח חרובים מתוק. הם לא ירגישו בהבדל.
• מבשלים בסיר קטן על אש בינונית את אבקת החרובים, תמצית הווניל, השמן והסילאן ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה, ללא גושים.
• מסירים מהאש, מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
• מאחסנים את הממרח בכלי סגור במקרר עד שבוע.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!