זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 קישוא, חתוך לפרוסות דקות
- 3 כוסות עלי בייבי תרד
- 2 שיני שום, חתוכות לפרוסות
- 1 כוס אורז יסמין
- מלח ופלפל
- 1 לימון
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול, מחממים שמן ומטגנים את הקישואים 3 דקות. מוסיפים את עלי התרד והשום ומערבבים יחד. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים פנימה 3 כוסות מים. מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
2. סוחטים מעל הכל לימון ומגישים חם.