זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 פילה סלמון עבה, חתוך לקוביות
- 4 ענפי סלרי, פרוסים לטבעות
- 1/2 תפוח גרנד, חתוך יחסית דק
- 1/2 בצל לבן, חתוך דק
- חופן צימוקים קצוצים גס
- מלח ופלפל
- 2 כפות מיונז
- 1 כף חרדל חלק
- 1/2 לימון סחוט
- 1 שן שום כתושה
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את קוביות הסלמון. מפוררים ומניחים בקערה.
2. מוסיפים פנימה את שאר המרכיבים, מערבבים ומתבלים.
3. מגישים בכריך, מעל עלי חסה פריכים או לצד קרקרים.