זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן זית - לטיגון
- 1 בצל גדול, פרוס דק
- 1 קופסת שימורי תחתיות ארטישוק, חתוכות לפרוסות גדולות
- מלח
- 1 לימון
- 3 פרוסות סלמון, חתוכות לקוביות
- 1 פלפל חריף, פרוס דק
אופן ההכנה:
במחבת, מחממים שמן זית ומתחילים בטיגון הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים פנימה את הארטישוק, מתבלים במלח וסוחטים מעל את הלימון. נותנים לו להיספג בארטישוק. מוסיפים את הסלמון ומתבלים שוב. מפזרים מעל את הפלפל, מקפיצים 2 דקות יחד ומגישים חם.