זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- טורטיות
- חצילים
- שמן - לטיגון
- ביצים
- טחינה
- מיץ לימון
- פלפל חריף
- עלי פטרוזליה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. פורסים את החצילים לטבעות ואז לחצי ומטגנים בשמן חצי עמוק שחומם מראש, משני הצדדים, עד להזהבה.
2. מבשלים את הביצים במים, עד לקבלת ביצים קשות. מקררים, קולפים ופורסים.
3. שופכים לתוך קערה עם טחינה את מיץ הלימון, מעט מים ומלח ומערבבים היטב.
4. מעל הטורטיה מניחים את החציל, הביצה והפלפל החריף. מזלפים טחינה בנדיבות, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי פטרוזליה. מגלגלים ומגישים.