מתכון לסלט מרענן של כרוב, גזר, תפוח ושקדים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו חושבת כמה צעדים קדימה ויוצרת סלט שיכול לככב על השולחן בחגים הקרבים, המורכב ממוצרים שיש לכולנו בבית: כרוב סגול, גזר, בצל ירוק, תפוח ירוק, שקדים ורוטב עדין אך מלא טעם (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
9
| כיכר השבת |
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ראש כרוב סגול, קצוץ גס
  • 2 גזרים, חתוכים למקלות
  • 2 תפוחי עץ, חתוכים למקלות
  • 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 1/2 כוס שקדים מולבנים
  • לרוטב:
  • 1/2 לימון סחוט
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף סילאן
  • מלח

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים. בקערה נפרדת, מניחים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות