זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1 פרפר חזה עוף, חתוך לקוביות שוות
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כף שום גבישי
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב:
- 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורד
- 2 שיני שום פרוסות
- 3 כפות שומשום
- 1 לימון
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את הקורנפלור, השום, המלח והפלפל.
2. מחממים את השמן במחבת. מצפים את נתחי העוף בתערובת הקורנפלור ומטגנים. כשהציפוי הופך לזהוב, הופכים את נתחי העוף לצד השני וממשיכים באותו אופן.
3. לבינתיים, מכינים את הרוטב: במחבת נפרדת, על אש נמוכה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. כשהוא מתחיל לבעבע, מכניסים פנימה את פיסות העוף ומערבבים עד שכולן עטופות וספוגות ברוטב.
4. מוסיפים מעל את השומשום ומגישים.